Web Analytics Made Easy - Statcounter

نصراله ‌آبادیان / شهردار منطقه ۱۱ : یکی از آسیب‌های توسعه زندگی شهری، افزایش جمعیت و رونق کسب و کارها در فضای شهرها و آلودگی‌های زیست‌محیطی ناشی از آنهاست که در برگیرنده آلودگی هوا، آلودگی‌های صوتی و ترافیک است؛ مشکلاتی که زندگی را به کام شهروندان تلخ می‌کند.  
یکی از راهکارهای مقابله با این آلودگی‌ها ترویج استفاده از وسایل حمل‌ونقل پاک بین شهروندان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به ضرورت توسعه پایدار و اهمیت روزافزون آن در مسائل شهری، امروزه در شهرهای مختلف دنیا، دوچرخه به‌عنوان وسیله نقلیه اصلی و پایدار جابه‌جایی در کنار پیاده‌روی روزبه‌روز مورد توجه بیشتری قرار می‌گیرد.
 این امر از آنجا اهمیت بیشتری می‌یابد که حفظ محیط‌زیست، منابع طبیعی و انرژی که از ارکان مهم توسعه پایدار به شمار می‌آیند، به‌شدت تحت تأثیر حمل‌ونقل شهری قرار دارند. مزایای منحصربه‌فرد دوچرخه، به‌عنوان یک وسیله حمل‌ونقل شهری، امروزه در بسیاری از شهرهای دنیا شناخته شده است. این وسیله نقلیه سالم، مفید و باصرفه در سفرهای کوتاه و متوسط شهری به‌عنوان یک جایگزین برای اتومبیل‌ مورد استقبال واقع شده است.  
در سال‌های اخیر، تهران شاهد اتفاقات خوبی در زمینه‌ ترویج استفاده از دوچرخه توسط شهروندان بوده است. طرح ترویج فرهنگ دوچرخه‌سواری از ابتدای دوره مدیریت جدید شهرداری تهران در اولویت‌کاری شهر تهران قرار گرفت و با پویش «سه‌شنبه‌های بدون خودرو» پیش رفت؛ که هدف عمده‌اش الگوسازی استفاده از دوچرخه در ترددهای شهری توسط مدیران شهری بود. در کنار این اقدام، تمرکز مدیریت شهری در ایجاد مسیرهای ویژه دوچرخه‌سواری افزایش یافت به‌طوری که خوشبختانه با تلاش‌های صورت‌گرفته در شهرداری‌های مناطق ۲۲‌گانه تهران، امروز شاهد ایجاد مسیرهای ویژه دوچرخه در خیابان‌های اصلی هر منطقه هستیم؛ مسیرهایی که در محله‌های مختلف تعریف می‌شوند و در مجموع شبکه مسیرهای دوچرخه پایتخت را تشکیل می‌دهند.  
امروز توسعه دوچرخه‌سواری نیاز شهر ماست؛ تهران توان اینکه مدام خانه‌ها را تملک و به خیابان تبدیل کند ندارد و اگر این اتفاق هم بیفتد تنها خیابان‌ها را به پارکینگ خودرو تبدیل کرده‌ایم، لذا باید انسان‌محوری را اولویت اول خود قرار دهیم. ‌ ترویج دوچرخه‌سواری در مناطق مرکزی پایتخت، به دلیل نزدیکی به مراکز تجاری بزرگ، اعم از بازار، راسته‌های تجاری و...، یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است.  

کد خبر 604052 برچسب‌ها همشهری محله منطقه ۱۱ دوچرخه سواری شهردار اجتماعی اقتصاد آلودگی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: همشهری محله منطقه ۱۱ دوچرخه سواری شهردار اجتماعی اقتصاد آلودگی دوچرخه سواری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۷۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق

کیفیت هوا در کلان‌شهر تهران امروز با قرار گرفتن روی شاخص ۸۴ در وضعیت هوای سالم (زرد) ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوا امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در دستگاه سنجش کیفیت هوای ایستگاه‌های سلامت با شاخص ۱۵۲ و شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۱۵۴ ناسالم برای عموم (قرمز)، پاسداران با شاخص ۱۱۲، شادآباد منطقه ۱۸ با شاخص ۱۱۴ و منطقه ۱۵ با شاخص ۱۱۵ ناسالم (نارنجی) قرار دارد.

بر این اساس سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های آتی‌ساز با شاخص ۵۳، امام خمینی با شاخص ۶۳، باغستان شهریار با شاخص ۵۹، پارک رازی با شاخص ۸۶، پردیس با شاخص ۷۴، پونک با شاخص ۵۴، پیروزی منطقه ۱۳ با شاخص ۶۹، پیشوا با شاخص ۷۳، تهران پارک شکوفه با شاخص ۹۲، چشمه با شاخص ۸۰، دانشگاه تهران با شاخص ۸۶، دانشگاه شهید بهشتی با شاخص ۷۶، دماوند با شاخص ۶۹، رباط‌کریم با شاخص ۶۵، ژئوفیزیک با شاخص ۷۳، در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

همچنین ایستگاه‌های شریف منطقه دو با شاخص ۹۸، شهرری منطقه ۲۰ با شاخص ۸۲، شهرداری منطقه دو با شاخص ۷۲، شهرداری منطقه ۲۱ با شاخص ۸۴، شهرداری منطقه ۲۲ با شاخص ۷۴، علم و صنعت با شاخص ۷۸، فرمانداری شهرری با شاخص ۹۶، قرچک با شاخص ۸۶، لواسانات با شاخص ۵۵، ملارد با شاخص ۶۱، میدان فتح منطقه ۹ با شاخص ۹۹ و وردآورد منطقه ۲۲ با شاخص ۸۷ در موقعیت هوای سالم (زرد) ثبت شدند.

به این ترتیب، سنجش کیفیت هوا در ایستگاه‌های اتوبان محلاتی منطقه ۱۴ با شاخص ۴۵، پاکدشت با شاخص ۴۹، سرخه‌حصار با شاخص ۳۳، شهرداری منطقه ۱۱ با شاخص ۴۶، قدس با شاخص ۳۵، مسعودیه منطقه ۱۵ با شاخص ۴۹، ورامین با شاخص ۴۳، در موقعیت هوای پاک (سبز) ثبت شدند.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 748224

دیگر خبرها

  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • خط راه‌آهن تهران ـ اهواز منتقل می‌شود
  • حل دو مشکل اصلی در بزرگراه آزادگان | گره کور ترافیکی خروجی فتح باز شد
  • وضعیت آلودگی هوای تهران در روز شنبه هشتم اردیبهشت ۱۴۰۳ | هوا در این منطقه شرقی تهران پاک است
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • فضای تفریحی گردشگری سرخه‌حصار توسعه می‌یابد
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • غبار روی کوه های تهران مه است یا آلودگی هوا؟ | فقط این منطقه غربی تهران هوای پاک دارد
  • همایش دوچرخه سواری عمومی شهر غلامان